full screen header

Madebymary made by mary matblogg

recept inspiration bakning efterrätter fotografering styling

MADE BY MARY

När man vill lufta sin Walla - When you want to air you Walla

Published: 2012-01-13 at 14:33:00


(Vänstra bilden; Ewa i Walla. Högra bilden; inte den blekaste aning)

Alltså.

Jag har suttit och klickat mig fördärvad efter de där Wallorna...Tyskland, Danmark, Sverige, England..jaa, ni hör ju. Den där Tine-kjolen verkade inte finna sin väg till mig. De som gjort mig totalt hooked på Tine-kjolarna är inte mindre än dessa utomordentligt intelligenta och vackra kvinnorna!

Men sen så hände det..
Lite som i Trissreklamen!
(Äntligen!)

För jag hittade ngn slags sökmotor på nätet som hette "the label finder" vilket resulterade i att jag sökte upp alla butiker som var listade som återförsäljare av Ewa i Walla. Jag fick upp en si sådär 10-15 stycken i Tyskland och klickade som i trans upp kontaktuppgifterna för varje återförsäljare och fyllde i ett kontaktformulär.
Mannen skakade på huvudet och rullade med ögonen något som jag högaktningsfullt ignorerade.  

Tre butiker av alla jag mejlade svarade. "no sorry", "only in black" men så! En Tysk butiksinnehavare hade vita, bruna och ljusgröna (Jade) och jag tackade min lyckliga stjärna, förbarmade mig över min ekonomi och mejlade glatt att "jag tar två".
 Jaha liksom. Undrar vad jag ska göra om de inte passar..eller om de inte kommer fram! Ehum.

Nu sitter jag bara och håller tummarna för att jag ska få hem dem snart snart.

Det känns lite som att vänta på jultomten när man var barn...faktiskt.

Louise vita Drömmar - My lovely Days

haha så tokig du är! Men jag förstår dej..själv försöker jag hålla fingrarna borta från dessa wallor, men efter min första kom..jaoo..svårt..undrar vart detta sjukliga begär kommer ifrån! Fniss!Och du, ha en underbar fredag!

2012-01-13 at 14:54:10 // http://louisevitadrommar.blogspot.com
Mary

Louise Vita Drömmar - My Lovey Days; Du, du vet precis vars ifrån det där begärat kommer! ;) fniss Jag kan inte låta bli, och jag blir alltid så där manisk. Precis som med smöret jag kärnade, eller att jag måste fota NU. Precis så känner jag med Wallorna. MÅSTE. NYSS. !! :PJag ska smyga till butiken i Sthlm efter jobbet också. Behöver du hjälp att shoppa där ngn gång så bara hojta så hjälper jag till!Kram på dig sötis!

2012-01-13 at 14:57:49 // http://madebymaryblogg.blogg.se/
Helene

Haha, "Jag tar två"Dagens skratt :-)/Heléne

2012-01-13 at 15:29:16 // http://blomstergarden.blogspot.com/
mariaemb.

Vilken underbar blogg du har! Den åker direkt upp bland favoriter! Jag har också förälskat mig i Wallorna och speciellt Tine. Måste ta och hitta ån butik här i huvudstaden så att jag kan prova skönheterna..Ha det fint!

/Maria

2012-01-13 at 16:11:09 // http://mariaemb.blogspot.com/
Kicki

Hittade precis till dig & i like du hamnar på på favvosar.

Kram

2012-01-13 at 16:44:07 // http://www.frallanlotta.blogspot.com
Louise vita Drömmar - My lovely Days

fniss..hah..jo jag vet vart begäret kommer ifrån, en viss fru!Aha har du en butik i närheten? Gud va roligt, tack va snäll du är! Jag hojtar absolut till om jag får syn på något jag inte kan låta bli att försöka få tag i!kram till dej vännen och hoppas du har en skön fredagskväll, här hemma har vi nyss bakat Cupcakes..blidde inga macaroner, kanske imorgon.har du något tips på vart man får tag på en vettig termometer? Har nämligen ingen sån!

2012-01-13 at 18:11:17 // http://louisevitadrommar.blogspot.com
Att vara någons fru

Du kommer ÄLSKA dom!

2012-01-13 at 21:23:47 // http://www.attvaranagonsfru.se
Mary

Helene; Hahaa, ja det är som om min Walla-själ tog ett eget initiativ och jag bara satt där handlingsförlamad bredvid fnissmariaemb; Du, de finns två stycken centralt. En i Gamla Stan på Österlånggatan och en på Söder på Hornsgatan. De ska tydligen stänga ner dem och öppna en större på Västerlånggatan, du vet, huvudgatan i Gamal stan. Var där idag och de hade vita, Jade och i färgen Shell.. Tine-kjolen alltså!! OCh en helg hög med massa andra fina saker!! De var väldigt vänliga och hjälpsamma också!Kicki; Men åhh vad glad jag blir av att höra det, söta du! Ska jag kika in hos dig! Kram MaryLouise Vita Drömmar- My Lovely Days; Den där frun alltså...den där jäklarns frun som ska vara sådär vacker och spring runt å sukta med Wallor.. ;) :PAtt vara någons fru; Det är precis det jag är rädd för...;)2012-01-13 at 22:16:04 // http://madebymaryblogg.blogg.se/
Jess

Haha bra jobbar, varför inte ta två när man ändå är i farten ;)

2012-01-14 at 10:41:14 // http://jessansworld.blogg.se/
Mary

Jess; Men precis, jag försöker bara att effektivisera! ;)

2012-01-14 at 11:34:13 // http://madebymaryblogg.blogg.se/

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: